Welkom

Tennisvereniging Keislag Keijenborg

Toegang kantine


Corona-check

 

De Gemeente Bronckhorst heeft zich nader beraden over de maatregelen met betrekking tot toegang tot de kantines van sportverenigingen.

Helaas is daar de aanvankelijk voorgestelde 1,5 m regel weer vervallen en zijn wij verplicht de regels aan te houden zoals die ook voor de horeca gelden.

Ondanks dat dit een zeer lastige maatregel is heeft het bestuur besloten om wel de gelegenheid te bieden om de kantine te kunnen blijven gebruiken, maar alleen toegang toe te staan met een geldig coronatoegangsbewijs (CTB)

Voor uitleg over het CTB zie: https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/09/corona-update-meer-ruimte-zonder-1-5-meterregel-coronatoegangsbewijs-in-horeca-vanaf-25-september/

Concreet zal dit inhouden dat de sleutelhouder die de deur van de kantine opent verantwoordelijk zal zijn voor controle op een geldig CTB van degenen die met hem/haar de kantine binnengaan en zal daarop handhaven. 

Als een sleutelhouder dit niet wil, is het hem/haar vanaf heden niet meer toegestaan de deur van de kantine te openen, totdat deze maatregel achter de rug is.

Als de betreffende sleutelhouder eerder dan andere bezoekers de kantine verlaat, is hij/zij verplicht zijn/haar verantwoording aan een andere aanwezige sleutelhouder over te dragen of de kantine te sluiten.

Het bestuur realiseert zich dat dit een zeer onsympathieke regel is, maar in de praktijk ook de enige mogelijkheid om de kantine beschikbaar te houden voor bezoek.

Hopelijk kunnen we als leden van onze vereniging allemaal het begrip opbrengen om de coronapp of ander CTB te laten controleren door de sleutelhouder en zonder een CTB niet de kantine te betreden, om mogelijk vervelende situaties en boetes te voorkomen.

Aan de sleutelhouders in het bijzonder het verzoek hun medewerking te verlenen en de daarvoor benodigde app op jouw mobiele telefoon te downloaden en op bovengenoemde website de wijze van controle en handhaven te bekijken.

Wij hopen oprecht dat deze maatregel snel weer van de baan is zodat wij samen, zonder discussie en met gezond verstand, hier doorheen komen.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van bovenstaande, neem gerust contact op met onze voorzitter René Lovink  06 33 58 42 25.

Nieuws

Corona-check
Nieuws